Prijava za pojedinačna predavanja

Na ovoj stranici se možeš prijaviti za jedno ili više pojedinačnih predavanja koja ćeš gledati na samom sajtu. Nakon prijave i evidentiranja uplate biće ti odobren pristup i gledanje predavanja na samom sajtu, kao i download potrebnog materijala u PDF formatu.

Predavanja su podeljena u 7 oblasti i to: Trgovina, Proizvodnja i usluge, Spoljna trgovina, Prihodi i rashodi, Zarade i ostala primanja fizičkih lica, Porez na dodatu vrednost i Završni račun.

Možeš se prijaviti na jedno ili više predavanja. Pristup se omogućava na 30 dana, bez obzira na koliko pojedinačnih predavanja se prijaviš. Prijava za ova predavanja važi sedam dana u odnosu na datum prijave.

Pristup predavanjima će biti omogućen u roku od 24 sata u odnosu na datum i vreme uplate.

Za ova predavanja nisu predviđene dodatne konsultacije!

Iznos za uplatu u dinarima automatski se prikazuje ispod forme za izbor predavanja, a cene i podatke za uplatu iz inostranstva pogledaj na stranici Cenovnik.

Želim ti da uživaš u ovom načinu učenja...

Važno!!!

U knjigovodstvu je svaka oblast priča za sebe, a samo zajedno čine celinu. Stoga su i predavanja podeljena po oblastima.

Prilikom prijavljivanja možeš odabrati jednu ili više oblasti, ali ukupno trajanje gledanja svega odabranog je mesec dana.

Ukoliko se u sred perioda gledanja odlučiš za još neku oblast treba da znaš da će prethodna prijava biti isključena, što znači da nećeš moći da pristupiš predavanjima na koja već imaš pretplatu koja nije istekla.

Stoga, savladaj prvo oblast/i za koje se prijaviš pa onda pređi na sledeću oblast. Sajt će te o tome svakako obavestiti, ali ovo je da znaš da nema "popravnog ispita", niti vraćam novac zato što nisu odgledana prethodna predavanja a više nemaš pristup, iako su predavanja plaćena za ceo period.

Za prijavljivanje morate biti registrovani i logovani!

Trgovina
Proizvodnja i usluge
Spoljna trgovina
Prihodi i rashodi
Zarade i ostala primanja fizičkih lica
Porez na dodatu vrednost
Završni račun