Kristina Stojić, Novi Bečej

Uspešno sam završila obuku za HR administratore. Zvezdana je odličan predavač i sve što je bilo iole nejasno uspela je da pojasni. Sve preporuke.

Google recenzija

(polaznica škole za Administratore ljudskih resursa, oktobar 2023.)


Jelena Cvetković, Niš

Školom za administratora ljudskih resursa sam izuzetno zadovoljna. Predavanje je kristalno jasno, logično, praktično, sadržajno i potpuno zaokruženo.

Zvezdana je razjasnila teoriju, propise i zakone lako i pitko, kako malo ko ume. Vežbe u obuci su koncipirane praktično kao da ste "ušli u simulator" i sadrže sve situacije iz radnih odnosa, sa dokumentacijom, obrascima, ugovorima, obračunom svih obaveza i neophodnim postupcima na aktuelnim državnim portalima...

Odgovorila je na sva pitanja. Dala savete da unapredite efikasnost u poslu, akcentovala probleme i tipična "mesta saplitanja", začinila anegdotama iz Kadrovske i sve to osvežila svojim energičnim radoznalim duhom.

Zoom-sastanci su imali skroz jedinstven "vajb". Tu su se prožimala i iskustva polaznica i to je dodatno obogatilo celu priču.

Moj utisak je bio da Zvezdana, poput mentora-koleginice iz pustih pripravničkih snova, strpljivo i nesebično daje svoje iskustvo i znanje.

Ona ide ispred i najavljuje sta se od vas očekuje i koja su zaduženja; ide sa vama i objašnjava kako to da uradite tačno, po propisu i na najbolji mogući način; ide iza vas, suflira rešenja problema i daje bitne informacije.

Njenim stavom i sjajnom obukom budete poprilicno ohrabreni i naoštrenog samopouzdanja.

I veliko hvala na tome!

Google recenzija

(polaznica škole za Administratore ljudskih resursa, jun 2023.)


Valentina Stević, Trstenik

Sve preporuke za gospođu Zvezdanu i školu Ja volim knjigovodstvo. Završila sam školu za Administratora ljudskih resursa. Predavanja su jako zanimljiva i vrlo poučna. Zvezdana je uvek raspoložena da reši svaku nedoumicu sa kojom se susrećemo u praksi. Na jednostavan i lak način prenosi svoje znanje učenicima. Želim joj puno uspeha u daljem radu i puno novih polaznika.

Google recenzija

(polaznica škole za Administratore ljudskih resursa, jun 2023.)


Svjetlana Savić, Laktaši, Bosna i Hercegovina

Jedno predivno iskustvo,zaista i onaj ko ništa ne zna o knjigovodstvu na Zvezdaninim predavanjima mora nešto naučiti.Ja sam iz Bosne i razlikuje se kontni plan ali princip knjigovodstva je isti.Drago mi je da sam bila dio tog bogatog iskustva.
Hvala Zvezdana smile

(polaznica Škole knjigovodstva, februar 2023.)

Google recenzija


Dragana Stajić, Pavliš

Pre svega moram da kažem da sam ja prezadovoljna ovom školom. Ja sam neko ko nije imao veze sa knjigovodstvom. Gospođa Zvezdana je divna žena koja svoje iskustvo i znanje prenosi na najbolji mogući način. Prosto sam znala kada sam je upoznala da nisam pogrešila - i nisam. Hvala joj puno na svemu, mnogo me je naučila. Ako se i vi budete odlučili za njenu školu, nećete se pokajati.

(polaznica Škole knjigovodstva, februar 2023)

Google recenzija


Ljiljana Šiljković, Beograd

Draga Zvezdana je odličan predavač, uvek sprema nesebično da podeli znanje. U školi ćete steći sva znanja neophodna za dobar temelj u knjigovodstvu, a dalje mentorstvo učiteljice Zvezdane pomoći će da se osećate sigurno.

(polaznica Škole knjigovodstva, novembar 2022)

Google recenzija


Ivanka Milovanović, Stubline

Za ovu školu sam se odlučila zbog svega što sam pročitala na sajtu i zbog naziva. Zaista mislim da knjigovodstvo treba da se voli. Imala sam prilike da radim sa nekoliko knjigovođa, ali nisam uspela da razumem sve. Neki nisu hteli da objašnjavaju, neki su me samo zbunjivali a sad vidim da možda i nisu znali. Upoznala sam mnogo sujete, nažalost.

Zvezdana je zaista nešto posebno, objašnjava odlično, nedvosmisleno, jasno, svoje znanje nesebično deli. Da budem iskrena, iznenađena sam da u ovom svetu postoji takva osoba, predavač, učitelj i tako veliki čovek. Sve pohvale i preporuke za Zvezdanu i ovu školu. Vrlo bitno je da učestvujete u predavanjima, ukoliko imate mogućnosti. Mnogo uspeha u daljem radu Zvezdani i naravno novim polaznicima.

(polaznica Škole knjigovodstva, Novembar 2022.)

Google recenzija


Sanja Batinar, Kula

"Знање се множи дељењем". Срећом по нас , постоји Звездана, која то не само што зна , већ и примењује. Несебично , даје себе и дели своје знање.
Зато драги људи, крените и Ви кроз чаробно путовање кроз знање са Звезданом.
Драга Звездана, хвала ти за све.

(polaznica Škole knjigovodstva, novembar 2022.)


Miloš Jevđenić, Novi Sad

Za Školu "Ja volim knjigovodstvo" odlucio sam se po preporuci prijatelja. Odlicna kombinacija jasnih predavanja i prakticnih vezbi prikazanih kroz poslovanje realnog preduzeca. U skoli je profesorka uvek raspoložena da odgovori na sva pitanja. Sve preporuke!!

(polaznik Škole knjigovodstva, novembar 2022.)


Marina Kosanović, Temerin

Zvezdana je žena učitelj - onaj što znanje prenosi povezujući istoriju knjigovodstva, teoriju i sve na kraju zaokruži praksom. Lakoća i jednostavnost sa kojom nesebično deli bogato iskustvo i znanje je retkost. Drago mi je što sam deo njene virtuelne učionice.  Učenje knjigovodstva sa nizom benefita koje bih od srca preporučila!

(polaznica Škole knjigovodstva, novembar 2022.)

Google recenzija