Škola knjigovodstva i HR uživo preko Zoom-a

PRIJAVI SE

Škola HR Administrator - snimljena predavanja

PRIJAVI SE

Ljiljana Šiljković, Beograd

Draga Zvezdana je odličan predavač, uvek sprema nesebično da podeli znanje. U školi ćete steći sva znanja neophodna za dobar temelj u knjigovodstvu, a dalje mentorstvo učiteljice Zvezdane pomoći će da se osećate sigurno.

(polaznica grupe novembar 2022)

Google recenzija


Ivanka Milovanović, Stubline

Za ovu školu sam se odlučila zbog svega što sam pročitala na sajtu i zbog naziva. Zaista mislim da knjigovodstvo treba da se voli. Imala sam prilike da radim sa nekoliko knjigovođa, ali nisam uspela da razumem sve. Neki nisu hteli da objasnjavaju, neki su me samo zbunjivali a sad vidim da mozda i nisu znali. Upoznala sam mnogo sujete, nažalost.

Zvezdana je zaista nešto posebno, objašnjava odlično, nedvosmisleno, jasno, svoje znanje nesebično deli. Da budem iskrena, iznenađena sam da u ovom svetu postoji takva osoba, predavač, učitelj i tako veliki čovek. Sve pohvale i preporuke za Zvezdanu i ovu školu. Vrlo bitno je da učestvujete u predavanjima, ukoliko imate mogućnosti. Mnogo uspeha u daljem radu Zvezdani i naravno novim polaznicima.

(polaznica grupe Novembar)

Google recenzija


Sanja Batinar, Kula

"Знање се множи дељењем". Срећом по нас , постоји Звездана, која то не само што зна , већ и примењује. Несебично , даје себе и дели своје знање.
Зато драги људи, крените и Ви кроз чаробно путовање кроз знање са Звезданом.
Драга Звездана, хвала ти за све.

(polaznica grupe novembar 2022.)


Miloš Jevđenić, Novi Sad

Za Školu "Ja volim knjigovodstvo" odlucio sam se po preporuci prijatelja. Odlicna kombinacija jasnih predavanja i prakticnih vezbi prikazanih kroz poslovanje realnog preduzeca. U skoli je profesorka uvek raspoložena da odgovori na sva pitanja. Sve preporuke!!

(polaznik grupe novembar 2022.)


Marina Kosanović, Temerin

Zvezdana je žena učitelj - onaj što znanje prenosi povezujući istoriju knjigovodstva, teoriju i sve na kraju zaokruži praksom. Lakoća i jednostavnost sa kojom nesebično deli bogato iskustvo i znanje je retkost. Drago mi je što sam deo njene virtuelne učionice.  Učenje knjigovodstva sa nizom benefita koje bih od srca preporučila!

(polaznica grupe novembar 2022.)

Google recenzija


Dragica Ćosić, Novi Sad

Predivno iskustvo. Zvezdana savršen predavač i sagovornik. Način na koji radi jedinstven i kroz primere iz svakodnevnog života. Svaki minut proveden u školi, para vredan. Moja topla preporuka.

(polaznica grupe avgust 2022.)

Google recenzija


Sabrina Koldžić, Priboj

Један од ретких предавача који прихвата да су студенти ту јер нису сигурни у своје знање. Цитирам је "Нико не зна све, па ни ја". Својим ставом утиче на изградњу самопоуздања ученика, а што је најважније, несебично дели своје знање кроз праве примере из вишегодишњег искуства. На вама је да волите књиговодство, а нових знања вам сигурно неће недостајати.

(Polaznica grupe avgust 2022.)

Google recenzija


Katarina Horvacki, Subotica

Za Zvezdaninu školu imam samo reči pohvale, toplo bih preporučila školu svakom ko želi da stekne praktično znaje iz knjigovodstva. Meni lično je znanje koje mi je Zvezdana prenela, u okviru svoje škole knjigovodstva, pomoglo da bolje razumem posao koji obavljam, kao i da značajno bolje i kvalitetnije obavljam svoj posao. Na vrlo lak i pitak način ona će vam preneti svoje veliko znanje i iskustvo i pomoći da postanete pravi profesionalac u svom poslu. Mislim da je škola knjigovodstva pravi izbor za svakog ko želi da se profesionalno bavi knjigovodstvom. ZVEZDANA YOU ARE THE BEST !!!!

(Polaznica grupe avgust 2022.)

Google recenzija


Ivana Ružić, Beograd

"Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi." 

Za Školu "Ja volim knjigovodstvo", opredelila sam se jer mi se dopao koncept rada, ineteraktivna predavanja, primeri iz prakse i realno funkcionisanje jednog preduzeća, gde polaznik  može da vidi kako se odvija ceo poslovni ciklus i kako izgleda jedna poslovna godina, odnosno poslovanje od momenta osnivanja do izrade završnog računa. 

Sve to vođeno je zanimljivim i jedinstvenim pristupom koji  ima Zvezdana, učitelj i mentor u pravom smislu te reči. Sjajan predavač, neposredna, sugestivna, jednostavno enciklopedija računovodstva, žena koja s takvom lakoćom objašnjava i pristupa problematici da je to prosto neverovatno. 

Tokom predavanja imala sam priliku da prođem i kroz  svojevrsni vremeplov iz oblasti knjigovodstva, kako se nekada radilo kod nas, kakvi su propisi bili, šta se menjalo i ono najvažnije: koliko je posao knjigovođe zahtevan, odgovoran, ali i veoma dinamičan i kreativan.

Zahvaljujem se Zvezdani na svim lekcijama, podršci, znanju i dragocenim savetima koje je nesebično delila i ukazala koliko je važno biti profesionalac i koliko su znanje i edukacija u ovoj oblasti važni.

(Polaznica grupe jun 2022)


Marija Stanojević, Kraljevo

Radim u računovodstvu 33 godine u velikom sistemu i kroz sve ove godine sam uglavnom većinu segmenata prošla. Koncepcija rada je međutim takva, da jedan radnik uglavnom obavlja jedan posao za koji je odgovoran te, iako sam u toku svoje karijere menjala pet poslova, nisam sve faze prošla. Želja da objedinim ceo proces poslovanja od početka do završnog računa i želja da steknem uvid u poslovanje uslužnih, proizvodnih i trgovačkih preduzeća istovremeno, a sve to na originalnoj dokumentaciji, dovela me je do Zvezdane. Sažeto, najbitnije, najjasnije moguće i sve na konkretnim primerima, gospođa Zvezdana je prenela svoje ogromno znanje, potkrepljeno dugogodišnjim iskustvom, pružajuci čak i priliku da između časova odgovori na svako dodatno pitanje i razjasni i najmanju nedoumicu. Prezadovoljna sam koncepcijom rada škole @Ja volim knjigovodstvo@ i znanjem koje sam stekla, jer se već mogu pohvaliti samostalnim radom u privatnom sektoru, kao dodatnim poslom. Hvala Zvezdana i svima topla preporuka!

(Polaznica grupe novembar 2021.)

 


Škola za HR Administratore

Na Vašu email adresu dobićete podatke za uplatu.