Škola knjigovodstva i HR uživo preko Zoom-a

PRIJAVI SE

Škola HR Administrator - snimljena predavanja

PRIJAVI SE

Škola za administratore ljudskih resursa

Škola za HR Administratore/Administratore ljudskih resursa na praktičnim primerima prati jednu imaginarnu kompaniju tokom cele godine. Radimo prijem novih radnika, pratimo njihovo prisustvo na radu i naročito razloge odsustva sa rada, pravimo razna kadrovska rešenja, obračunavamo zarade, naknade zarada i mnogo drugih sitnih poslova koje ta služba radi. Čak ćemo raditi i popunjavanje jedne administrativne zabrane. Možda to deluje kao jednostavan posao, ali ima i tu sitnih začkoljica :)

Svi primeri bazirani su na praksi, tako da završetkom ove Škole dobijaš znanje koje možeš da upotrebiš, odnosno sa kojim možeš odmah da počneš da radiš – jer neće biti nepoznatih situacija.

Na kraju analiziramo Zakon o radu, na osnovu kojeg smo do tada radili kadrovska rešenja.

Škola traje oko dva meseca i obrađuje se jedna poslovna godina sa svim mogućim situacijama koje mogu da se dogode. Pravljena je na bazi mog ličnog iskustva i rada upravo na tim poslovima. Sve situacije su "realne", tačnije obuhvatila sam sve situacije koje su se dešavale u okviru kompanije, u kojoj sam radila nekoliko godina, tako da se ne može desiti da se pojavi situacija u praksi, a da već nije bila obrađena u okviru Škole.

Svi poslodavci očekuju da sedneš i odmah počneš da radiš! Zato sam ja napravila Školu koja u potpunosti simulira rad Službe ljudskih resursa ili Human Resources, tokom cele poslovne godine.

Morate biti registrovani i prijavljeni

Radi dobijanja pristupa onlajn školi za administratore ljudskih resursa, morate biti registrovani i prijavljeni (logovani).

Škola za HR Administratore

Na Vašu email adresu dobićete podatke za uplatu.