Škola knjigovodstva i HR uživo preko Zoom-a

PRIJAVI SE

Škola HR Administrator - snimljena predavanja

PRIJAVI SE

Milica Sara Gotovac, Loznica

Za „Ja volim knjigovodstvo“ saznala sam slučajno listajući Facebook. Ono što je Zvezdaninu školu izdvojilo od ostalih škola je što nisam prvo pročitala ono standardno „dobija se sertifikat“.  To mi je dalo neku nadu da se radi o kvalitetnom konceptu i predavaču sa iskustvom, što je i najvažnije.

Zatim sam otvorila njen sajt gde se obraća budućim polaznicima i najiskrenije govori o sebi i svom iskustvu koje je na veoma zavidnom nivou. Obzirom da sam oduvek želela da kao mlada osoba učim i „kradem zanat“ od iskusnijeg i nekog ko će sa razumevanjem i strpljenjem da mi se posveti,  odlučila sam da se prijavim na Modul 1. Predavanja su počela u aprilu i na uvodnim časovima nije bilo bespotrebnog teoretisanja i oduzimanja vremena samo da bi se čas završio. Teorije je moralo biti, ali samo najosnovnije da bi i neko ko se nije nikada sreo sa knjigovodstvom mogao da isprati, nauči, a najvažnije razume knjigovodstvo.

Zvezdana je davala konkretne i realne primere, kao da se ne radi o virtuelnom već postojećem preduzeću. Dokumentacija koja se obrađuje i ona koju dobijamo za vežbanje apsolutno je verodostojna dokumentaciji iz bilo kog drugog preduzeća koje zaista posluje u stvarnosti.

Na pitanja kako se nešto knjiži nije bilo odgovora „jer tako treba, nauči napamet to“ već logičnog i detaljnog objašnjenja i dosta prepričanih  situacija koje je Zvezdana imala i doživela u svom radu.

Mogla sam da je kontaktiram u svakom momentu van časa da mi nešto objasni, a u toku časa pita i po nekoliko puta da li ima nešto nejasno. Veoma je otvorena za saradnju i darežljivo deli svoje znanje što se jako jako retko vidi u praksi.

Zbog toga sam odlučila da se prijavim i za Modul 2 da bih naučila, potvrdilai dopunila svoje znanje. Definitivno jedinstvena škola knjigovodstva u Srbiji.

Draga Zvezdana, hvala Vam na bezrezervnom i nesebičnom deljenju Vašeg znanja i što ste svakog polaznika gledali sa poštovanjem i kao da smo ravni Vama. Počastvovana sam što sam Vaš učenik.

(Polaznica grupe april 2022)

Google recenzija


Tatjana Birač Rajič, Novi Sad

Duže vreme sam tražila nekog ko će da mi pomogne da razumem knjigovođe, logiku posla i stvorim širu sliku u glavi o knjigovodstvu na delu. Pronašla sam ovu školu i dobila sam šta mi treba. Zvezdana objašnjava jasno i na prostim primerima ukazujući  stalno na potencijalne greške. Zadovoljna sam načinom rada i dostpunošću svoje profesorke. Verujem da će mi nastava i dobijeni saveti pomoći u boljoj komunikaciji sa svojim kolegama knjigovođama.

(Polaznica grupe februar 2022.)


Dragana Ilić, Beograd

Nakon 15 godina rada u knjigovodstvu, uz Zvezdanu, delovi moga znanja počinju da se pakuju u smislenu celinu. Predavanja pružaju dovoljno teorijskog znanja, ali su pre svega podržana praktičnim primerima za svaku oblast koja se obrađuje. Ono što čini poseban kvalitet je njeno ozbiljno iskustvo, primeri iz poslovnog života i anegdote, koje njena predavanja čine živopisnim, lakim za pamćenje i zanimljivim. Pregršt korisnih saveta i informacija, koje je već sutradan moguće primeniti u poslu, objašnjavanje običnim, razumljivim jezikom, čine ovu školu drugačijom. Krenula sam sa idejom da ispratim samo prvi modul, naknadno sam rešila da nastavim i mogu reći da se veličina njenog znanja i korisnost ove skole vide tek u kompletnoj obuci. 

Toplo preporučujem!!!

(polaznica grupe decembar 2021)

Google recenzija


Danijela Marjanović, Beograd

Za školu „Ja volim knjigovodstvo„ mogu reći: originalno, jedinstveno na tržištu, vredi probati!

Predavač Zvezdana je fenomenalna osoba za  saradnju, spremna da objasni neku situaciju više puta istim tonom, istom posvećenošću, kao da vam objašnjava prvi put, uvek spremna da pomogne i privatno, savetom vezano za posao.

Škola je osmišljena kao preduzeće koje se bavi uvozom, veleprodajom, maloprodajom, uslugama, proizvodnjom. Dosta gradiva se uči isključivo na praktičnim primerima tog preduzeća, od kalkulacije i naloga za knjiženje, blagajne, izvoda, preko zarada i PDV do završnog računa. Kurs bih preporučila kako početnicima, tako i osobama poput mene, koje imaju iskustva, ali neke situacije nisu imale prilku da rade i nauče pa da upotpune svoje znanje i budu sigurnije u svoje sposobnosti.

(Polaznica grupe decembar 2021.)


Biljana Medić, Beograd

Predavač od koga sam naučila mnogo. Odlično organizovan nastavni program, kroz svedenu teoriju i mnoštvo praktičnih primjera, interesantna predavanja... Zavoljeti i/ili voljeti računovodstvo je lako uz kadar starog kova, koji je prilagodjen savremenim trendovima.

(Polaznica grupe novembar 2021.)


Marina Marjanović, Požega

Koncizno, jasno, precizno, temeljno učenje knjigovodstva i računovodstva kroz primere iz prakse. Već 12 godina se bavim računovodstvom, ali knjigovođa nisam, jer nisam se do sada susretala sa odgovornošću koje nosi izrada završnog računa. Moja želja je bila da u firmi učvrstim svoje radno mesto i da radim sve. Od unošenja računa i izvoda, do završnog računa. Međutim, da bi se razumela njegova izrada, mora da se razume sve ono što njemu prethodi. Kroz učenje u ovoj školi sam shvatila da to najbolje ide na stari način: ručno knjiženje  kroz praktične primere. Obuhvaćeno je sve. Nadam se da ću uz položen završni račun ostvariti svoje ciljeve, jer zaista, moto škole je i suština knjigovodstva: Ja volim knjigovodstvo jer ga razumem.

(Polaznica grupe novembar 2021.)

Google recenzija


Rade Žugić, Bačka Topola

Сваком ко жели да се упозна и усавршава у области књиговодства препоручујем школу госпође Звездане Писаревић. Она на занимљив и сликовит начин објашњава комплексну област, која се разликује од оне која се стицала на факултету. Овде се добија знање које ће се користити у пракси и са којим се има боља представа како функционише начин пословања у компанијама у којима књиговође раде.

(polaznik grupe septembar 2021.)


Tijana Nikolić, Kragujevac

Posao knjigovođe nije jednostavan, u svet knjigovodstva se uvek ulazi na  „mala sablasna vrata“, kao pomoćnik ili operater. Slika koja opisuje te prve korake u ovoj oblasti je „pile u kučini“.

Knjigovođe retko dobijaju posao bez prethodnog radnog iskustva, a razlog tome je ozbiljnost i velika odgovornost ovog divnog posla. Kao neko ko je radio šest godina u knjigovodstvenoj agenciji, dobijam priliku da radim u jednoj firmi, koja uopste nije jednostavna. I pored šest godina iskustva u knjigovodstvenoj agenciji, nisam bila sigurna da ću uspeti da se izborim sa svim izazazovima koji su me „na prepad“ dočekali. Odlučila sam da svoje znanje i samopouzdanje proširim, tako što sam upisala školu knjigovodstva, koju vodi jedna čarobna zena i izvrstan stručnjak - Zvezdana Pisarević: školu „Ja volim knjigovodstvo“.

Njen način prenošenja znanja i iskustva doprineli su da se moje znanje proširi i da se moje samopouzdanje učvrsti. Jasno je da se ni pilot ne postaje odmah nakon završene letačke obuke i ko zna koliko sati letenja.

Pored znanja koje mi je prenela, pomogla mi je da shvatim da nikad ne treba da odustajem i  da me ni jedna teška situacija ne pokoleba.

Ova škola je prvenstveno originalna, odlično osmišljena. Kroz predavanja se na jedan poseban i originalan način ulazi u samu srž knjigovodstva.

Danas su programi za knjigovodstvo osmišljeni tako da završavaju velki deo posla, ali mnogo je važno znati kako  tom istom programu zadati šta da uradi. Knjigovođa je „mozak opercije“ bez njega program i sami podaci, potrebni da se dobije jedna celina knjigovodstva, samo su baza operatvnih podataka. Kroz ovu školu učimo upravo to: da ne budemo operativci, već knjigovođe koje vode jedan „organizam“, svesno i sa razumevanjem.

U školi Zvezdane Pisarević, koja je pre svega veliki stručnjak, knjigovođa sa velikim iskustvom, neko ko ume da prenese zanje, ne na suvoparan i dosadan način, već na način gde neko, ko se u životu nije sreo sa ovim poslom, može posle prvog predavanja poželeti da se njime bavi. Ona nas podučava, objašnjava i što je najbitnije uči kako da učimo kroz zakone i kako te iste zakone da tumačimo i koristimo u poslu, uči nas da upijamo znanja kroz posao koji treba da voliš, inače bi bez te ljubavi prema poslu i znanja, koje nam Zvezdana nesebično prenosi, posao bi bio ravan danonoćnom kopanju kanala u sred Sahare.

Ona nam predočava i ukazuje na problem i situacije koje diktira praksa, te svoja, na taj način stečena iskustva i saznanja, prenosi bez zadrške. To je ta bitna prednost i poenta ove škole. Ona nam na svoj kreativan način prenosi ogromno zanje.

Apsolutno sve pohvale za posvećenost poslu i želju za prenošenjem znanja.

Sve preporuke. Pomogla mi je da savladam strah od oblasti u kojoj samo znanjem i konstantnim učenjem možeš biti svoj, zadovoljan svojim radom i napretkom.

Profesionalnost i korektnost je prisutna tokom čitavog perioda obuke.

Hvala na svemu.

(polaznica grupe jul 2021.)

Google recenzija


Boris Stojanović, Beograd

Kao direktor kompanije, jako je važno imati znanje knjigovodstva. Tek kada sam krenuo u školu knjigovodstva, uvideo sam koliko nisam znao do sada, a Zvezdana je na pravim primerima iz prakse uspela da prenese to znanje i najbitnije iskustvo. Časovi su jako prilagođeni, vrlo dinamični i na kraju časa prosto svima bude jasno obrađeno gradivo. Jako mi se sviđa i organizacija da, ukoliko propustim čas, mogu da odgledam snimak, a Zvezdana mi uvek rado odgovori na sve eventualne nedoumice koje imam, pogotovo što gradivo uvek ide u korak sa svim izmenama propisa i zakona, što je jako bitno za poslovanje.

(polaznik grupe septembar 2021)

Google recenzija


Vida Jovanović, Beograd

Kao polaznik škole Ja volim knjigovodstvo, želim da se zahvalim gospodji Zvezdani Pisarević što mi je omogućila potpuno drugačiji uvid u sve ono što sam godinama učila. Ova škola mi je pružila jedno potpuno novo viđenje knjigovodstva, vrhunsko stručno znanje iz oblasti poreskog sistema, kao i uvid u komparativno povezivanje različitih pravnih oblasti. 

Predavanja ove škole odstupaju od ustaljenih stereotipa, a potpuna posvećenost svakom polazniku je od neprocenjivog značaja.

(Polaznica grupe septembar 2021.)


Škola za HR Administratore

Na Vašu email adresu dobićete podatke za uplatu.