Dragica Ćosić, Novi Sad

Predivno iskustvo. Zvezdana savršen predavač i sagovornik. Način na koji radi jedinstven i kroz primere iz svakodnevnog života. Svaki minut proveden u školi, para vredan. Moja topla preporuka.

(polaznica Škole knjigovodstva, avgust 2022.)

Google recenzija


Sabrina Koldžić, Priboj

Један од ретких предавача који прихвата да су студенти ту јер нису сигурни у своје знање. Цитирам је "Нико не зна све, па ни ја". Својим ставом утиче на изградњу самопоуздања ученика, а што је најважније, несебично дели своје знање кроз праве примере из вишегодишњег искуства. На вама је да волите књиговодство, а нових знања вам сигурно неће недостајати.

(Polaznica grupe avgust 2022.)

Google recenzija


Katarina Horvacki, Subotica

Za Zvezdaninu školu imam samo reči pohvale, toplo bih preporučila školu svakom ko želi da stekne praktično znaje iz knjigovodstva. Meni lično je znanje koje mi je Zvezdana prenela, u okviru svoje škole knjigovodstva, pomoglo da bolje razumem posao koji obavljam, kao i da značajno bolje i kvalitetnije obavljam svoj posao. Na vrlo lak i pitak način ona će vam preneti svoje veliko znanje i iskustvo i pomoći da postanete pravi profesionalac u svom poslu. Mislim da je škola knjigovodstva pravi izbor za svakog ko želi da se profesionalno bavi knjigovodstvom. ZVEZDANA YOU ARE THE BEST !!!!

(Polaznica Škole knjigovodstva, avgust 2022.)

Google recenzija


Ivana Ružić, Beograd

"Kada je učenik spreman, učitelj se sam pojavi." 

Za Školu "Ja volim knjigovodstvo", opredelila sam se jer mi se dopao koncept rada, ineteraktivna predavanja, primeri iz prakse i realno funkcionisanje jednog preduzeća, gde polaznik  može da vidi kako se odvija ceo poslovni ciklus i kako izgleda jedna poslovna godina, odnosno poslovanje od momenta osnivanja do izrade završnog računa. 

Sve to vođeno je zanimljivim i jedinstvenim pristupom koji  ima Zvezdana, učitelj i mentor u pravom smislu te reči. Sjajan predavač, neposredna, sugestivna, jednostavno enciklopedija računovodstva, žena koja s takvom lakoćom objašnjava i pristupa problematici da je to prosto neverovatno. 

Tokom predavanja imala sam priliku da prođem i kroz  svojevrsni vremeplov iz oblasti knjigovodstva, kako se nekada radilo kod nas, kakvi su propisi bili, šta se menjalo i ono najvažnije: koliko je posao knjigovođe zahtevan, odgovoran, ali i veoma dinamičan i kreativan.

Zahvaljujem se Zvezdani na svim lekcijama, podršci, znanju i dragocenim savetima koje je nesebično delila i ukazala koliko je važno biti profesionalac i koliko su znanje i edukacija u ovoj oblasti važni.

(Polaznica Škole knjigovodstva, jun 2022)


Marija Stanojević, Kraljevo

Radim u računovodstvu 33 godine u velikom sistemu i kroz sve ove godine sam uglavnom većinu segmenata prošla. Koncepcija rada je međutim takva, da jedan radnik uglavnom obavlja jedan posao za koji je odgovoran te, iako sam u toku svoje karijere menjala pet poslova, nisam sve faze prošla. Želja da objedinim ceo proces poslovanja od početka do završnog računa i želja da steknem uvid u poslovanje uslužnih, proizvodnih i trgovačkih preduzeća istovremeno, a sve to na originalnoj dokumentaciji, dovela me je do Zvezdane. Sažeto, najbitnije, najjasnije moguće i sve na konkretnim primerima, gospođa Zvezdana je prenela svoje ogromno znanje, potkrepljeno dugogodišnjim iskustvom, pružajuci čak i priliku da između časova odgovori na svako dodatno pitanje i razjasni i najmanju nedoumicu. Prezadovoljna sam koncepcijom rada škole @Ja volim knjigovodstvo@ i znanjem koje sam stekla, jer se već mogu pohvaliti samostalnim radom u privatnom sektoru, kao dodatnim poslom. Hvala Zvezdana i svima topla preporuka!

(Polaznica Škole knjigovodstva, novembar 2021.)

 


Milica Sara Gotovac, Bijeljina, Bosna i Hercegovina

Za „Ja volim knjigovodstvo“ saznala sam slučajno listajući Facebook. Ono što je Zvezdaninu školu izdvojilo od ostalih škola je što nisam prvo pročitala ono standardno „dobija se sertifikat“.  To mi je dalo neku nadu da se radi o kvalitetnom konceptu i predavaču sa iskustvom, što je i najvažnije.

Zatim sam otvorila njen sajt gde se obraća budućim polaznicima i najiskrenije govori o sebi i svom iskustvu koje je na veoma zavidnom nivou. Obzirom da sam oduvek želela da kao mlada osoba učim i „kradem zanat“ od iskusnijeg i nekog ko će sa razumevanjem i strpljenjem da mi se posveti,  odlučila sam da se prijavim na Modul 1. Predavanja su počela u aprilu i na uvodnim časovima nije bilo bespotrebnog teoretisanja i oduzimanja vremena samo da bi se čas završio. Teorije je moralo biti, ali samo najosnovnije da bi i neko ko se nije nikada sreo sa knjigovodstvom mogao da isprati, nauči, a najvažnije razume knjigovodstvo.

Zvezdana je davala konkretne i realne primere, kao da se ne radi o virtuelnom već postojećem preduzeću. Dokumentacija koja se obrađuje i ona koju dobijamo za vežbanje apsolutno je verodostojna dokumentaciji iz bilo kog drugog preduzeća koje zaista posluje u stvarnosti.

Na pitanja kako se nešto knjiži nije bilo odgovora „jer tako treba, nauči napamet to“ već logičnog i detaljnog objašnjenja i dosta prepričanih  situacija koje je Zvezdana imala i doživela u svom radu.

Mogla sam da je kontaktiram u svakom momentu van časa da mi nešto objasni, a u toku časa pita i po nekoliko puta da li ima nešto nejasno. Veoma je otvorena za saradnju i darežljivo deli svoje znanje što se jako jako retko vidi u praksi.

Zbog toga sam odlučila da se prijavim i za Modul 2 da bih naučila, potvrdilai dopunila svoje znanje. Definitivno jedinstvena škola knjigovodstva u Srbiji.

Draga Zvezdana, hvala Vam na bezrezervnom i nesebičnom deljenju Vašeg znanja i što ste svakog polaznika gledali sa poštovanjem i kao da smo ravni Vama. Počastvovana sam što sam Vaš učenik.

(Polaznica Škole knjigovodstva, april 2022)

Google recenzija


Tatjana Birač Rajič, Novi Sad

Duže vreme sam tražila nekog ko će da mi pomogne da razumem knjigovođe, logiku posla i stvorim širu sliku u glavi o knjigovodstvu na delu. Pronašla sam ovu školu i dobila sam šta mi treba. Zvezdana objašnjava jasno i na prostim primerima ukazujući  stalno na potencijalne greške. Zadovoljna sam načinom rada i dostpunošću svoje profesorke. Verujem da će mi nastava i dobijeni saveti pomoći u boljoj komunikaciji sa svojim kolegama knjigovođama.

(Polaznica Škole knjigovodstva, februar 2022.)


Dragana Ilić, Beograd

Nakon 15 godina rada u knjigovodstvu, uz Zvezdanu, delovi moga znanja počinju da se pakuju u smislenu celinu. Predavanja pružaju dovoljno teorijskog znanja, ali su pre svega podržana praktičnim primerima za svaku oblast koja se obrađuje. Ono što čini poseban kvalitet je njeno ozbiljno iskustvo, primeri iz poslovnog života i anegdote, koje njena predavanja čine živopisnim, lakim za pamćenje i zanimljivim. Pregršt korisnih saveta i informacija, koje je već sutradan moguće primeniti u poslu, objašnjavanje običnim, razumljivim jezikom, čine ovu školu drugačijom. Krenula sam sa idejom da ispratim samo prvi modul, naknadno sam rešila da nastavim i mogu reći da se veličina njenog znanja i korisnost ove skole vide tek u kompletnoj obuci. 

Toplo preporučujem!!!

(polaznica Škole knjigovodstva, decembar 2021)

Google recenzija


Danijela Marjanović, Beograd

Za školu „Ja volim knjigovodstvo„ mogu reći: originalno, jedinstveno na tržištu, vredi probati!

Predavač Zvezdana je fenomenalna osoba za  saradnju, spremna da objasni neku situaciju više puta istim tonom, istom posvećenošću, kao da vam objašnjava prvi put, uvek spremna da pomogne i privatno, savetom vezano za posao.

Škola je osmišljena kao preduzeće koje se bavi uvozom, veleprodajom, maloprodajom, uslugama, proizvodnjom. Dosta gradiva se uči isključivo na praktičnim primerima tog preduzeća, od kalkulacije i naloga za knjiženje, blagajne, izvoda, preko zarada i PDV do završnog računa. Kurs bih preporučila kako početnicima, tako i osobama poput mene, koje imaju iskustva, ali neke situacije nisu imale prilku da rade i nauče pa da upotpune svoje znanje i budu sigurnije u svoje sposobnosti.

(Polaznica Škole knjigovodstva, decembar 2021.)


Biljana Medić, Beograd

Predavač od koga sam naučila mnogo. Odlično organizovan nastavni program, kroz svedenu teoriju i mnoštvo praktičnih primjera, interesantna predavanja... Zavoljeti i/ili voljeti računovodstvo je lako uz kadar starog kova, koji je prilagodjen savremenim trendovima.

(Polaznica Škole knjigovodstva, novembar 2021.)